Rubriky

DRUHÁ VÝZVA NA OCENĚNÍ KŘIŠŤÁLOVÝ KAMÍNEK 2019

Prestižní cenu Křišťálový kamínek vyhlašuje již počtrnácté Asociace TRIGON v rámci Evropských dnů handicapu v Ostravě. Letos chceme opět poděkovat lidem za jejich výjimečné činy a záslužnou práci.

Kandidáty na udělení ceny Křišťálový kamínek může navrhnout jednotlivec i organizace z České republiky. Máte-li tedy ve své blízkosti kamaráda, známého nebo spolupracovníka, který si podle Vás poděkování zaslouží, neváhejte s jeho nominací. Při zdůvodnění nominace věnujte prosím pozornost konkrétním příkladům činnosti kandidáta, za níž by měl převzít Křišťálový kamínek.

Vyhlášení a předání křišťálových kamínků se uskuteční na SLAVNOSTNÍM VEČERU 27. ročníku Evropských dnů handicapu, a to 8. října 2019 od 17:30 hod. v Areálu Dolu Hlubina – Brick House (Staré koupelny), ul. Vítkovická, Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz.

Kategorie:

• Za dlouhodobou práci a mimořádné výsledky ve prospěch dětí a mládeže se speciálními potřebami nebo osob se zdravotním postižením,
  • osobnost, která i přes svůj handicap dokáže vyvíjet mimořádné aktivity a pomáhat druhým.

Své kandidáty můžete navrhnout prostřednictvím online nominačního formuláře. Uzávěrka je 12. září 2019 do 12.00 hodin. Vstupné je zdarma, vstupenky na slavnostní večer Křišťálový kamínek si můžete objednat telefonicky na čísle: 596 910 022 nebo prostřednictvím e-mailu: lsobkova@asociacetrigon.eu.

S pozdravem

Olga Rosenbergerová