Rubriky
Nezařazené Novinky

Výběrového řízení na pozici sociálního pracovníka v Centru duševního zdraví Ostrava.

Hledáme spolehlivého a aktivního člověka na plný úvazek na pozici sociálního pracovníka pro klienty s duševním onemocněním v Centru duševního zdraví Ostrava. Jde o práci v terénu i ambulanci v rámci multidisciplinárního týmu. Nabízíme zajímavé zaměstnání s dlouhodobou perspektivou a profesní růst prostřednictvím odborného vzdělávání.

Je pro Vás výzvou pracovat v multidisciplinárním týmu? Máte organizační schopnosti a dovedete pracovat v týmu? Umíte předcházet konfliktům a řešit vzniklé situace? Dokážete rozlišovat věci podstatné od méně důležitých?

Pokud na všechny otázky odpovídáte ANO, čtěte dále pro více informací.

POŽADOVANÉ VZDĚLÁNÍ:        

VŠ v bakalářském nebo magisterském studijním programu nebo VOŠ získané absolvováním vzdělávacího programu v oborech dle zákona 108/2006 Sb.

OBECNÉ PŘEDPOKLADY:          

  • Samostatnost, zodpovědnost a spolehlivost, organizační a komunikační dovednosti, osobní zralost a pozitivní přístup, loajalita.
  • uživatelská znalost MS Office, Internet, ŘP sk. B.

POŽADAVKY PRO PŘIHLÁŠENÍ DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ:

  • Motivační dopis – napište nám, jaké máte předpoklady pro danou pozici, proč
    se o práci u nás zajímáte, co můžete nabídnout z profesních dovedností apod.
  • Profesní životopis – nezapomeňte uvést své kontakty a potřebné náležitosti včetně dosaženého vzdělání, praxe v oboru i dalších zkušeností. Máte-li možnost, napište nám kontakt na osobu, která nám o Vás je ochotna sdělit další reference.

PŘEDPOKLÁDANÝ NÁSTUP:

dle domluvy

Motivační dopis a profesní životopis nám zašlete do 30. dubna 2024 na adresu Asociace TRIGON, o.p.s., Skautská 1045/3, 708 00 Ostrava-Poruba v obálce s označením VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ nebo elektronickou formou na emailovou adresu vedoucího sociálního pracovníka Mgr. Jakuba Sekery jsekera@cdzostrava.cz Do předmětu uveďte VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Zájemce vybrané na základě motivačních dopisů a CV pozveme k ústnímu pohovoru, o kterém Vás budeme informovat telefonicky, popř. e-mailem.

PODPORUJÍ NÁS